Velký přehled výprodejů: Heureka hlídá slevy

Krystian Szynder

 

Na stránce vyprodej.heureka.cz spustila Heureka novoroční speciál, který pomáhá uživatelům zorientovat se v povánočních výprodejích. Stránka třídí nabídky podle skutečné ceny produktu, takže rozhodujícím faktorem pro zařazení právě vaší nabídky je minimální cena.

Leden jasný, nákup krásný

Leden je už tradičně doba slev, akcí a výprodejů. Aby v nich i letos měli nakupující jasno a nenechali se napálit klamavými procentními hodnotami, připravila pro ně Heureka.cz již tradičně přehled těch nejlevnějších produktů. Obecná praxe sice ukazuje, že cena nehraje rozhodující roli při nakupování. Stále podle ní však filtruje značná část uživatelů.

Klientův benefit je tedy jasný – levnější nákup. Co z toho ale mají e-shopy? Menší prodejci, kteří výrazně zlevnili oproti konkurenci, mají větší šanci se zviditelnit.

Co zlevnilo nejvíce?

Podle zástupců největších zbožových srovnávačů zákazníci nakoupí nejvýhodněji v kategorii bytových doplňků a vybavení na zahradu. Tady ceny spadly dolů až o třetinu. Oproti uplynulým letům posílila nabídka slev také v oblasti módy. Menší slevy naopak najdeme v nabídce elektroniky a počítačů. Tady podle odhadů už ceny příliš dolů nepůjdou.



Zdroj: Zboží.cz

A co vy máte už zlevněno? Nebo jenom uvažujete, za co utratíte penízky, které jste pod stromečky našli v obálkách?

 

Heureka.cz/sk

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě