“Narodil se BiddingTools, veselme se…”

Krystian Szynder

 

Dne 6. 10. 2016 přišlo na svět naše 3. dítko. Těhotenství to bylo náročné, trošku jsme přenášeli. Ani porod neprobíhal zrovna hladce. Ale je na světě – zdravé a plné sil.

Nebudeme vám nic nalhávat, je to laboratorní dítě, takzvaně ze zkumavky. Pro někoho možná kontroverzní téma… Nám to ale dalo možnost pohrát si s jeho genetikou tak, aby dělal co největší radost nejenom nám hrdým rodičům, ale hlavně vám tetičkám a strejdům, s jejichž produkty si náš BiddingTools tak rád hraje. No a jaký teda je ten náš synátor?

Jmenuje se BiddingTools III. Má nohy běžce, takže je stabilnější a běží rychleji. Tělo vzpěrače, aby unesl kvanta dat, která se na něj nabalují. Hlavu vědce, aby ta data hravě přelouskal a rozum strýčka Skrblíka, aby ještě více šetřil vaše náklady a zbytečně neutrácel.

Jeho první slůvko bylo “zbožáky” a nejraději tráví čas studováním statistik a porovnáváním dat z Heureka.cz, Heureka.sk a Zboží.cz. Učí se rychle. Už teď je lepší než jeho dva starší bráchové BiddingTools a BiddingTools II. a to se vlastně teprve rozkoukává.

 

No, dělá nám radost, kluk jeden ušatá a vy z něj budete nadšení taky, uvidíte.

 

BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě