Heureka Certifikace. Máme na to papír!

Krystian Szynder

 

Na konci září se naši čtyři odvážlivci rozhodli vám a především sobě dokázat, že opravdu umí a zúčastnili se zkoušky na certifikovaného specialistu Heureky. A jak dopadli?

Jsme specialisté na zbožáky a teď už na to máme i papír! Naši kolegové Honza, Tom, Michal a Šárka získali 27. 9. certifikaci Heureka a zařadili se mezi certifikované odborníky. Úspěšnost 20 lidí z 67 zúčastněných znamená, že se certifikáty nerozdávaly zadarmo, takže jsme předvedli slušný výkon. 4 z 20 novopečených Heureka Specialistů jsou naše tváře z BiddingTools.

O certifikaci

Pod záštitou Heureky se nově každých 6 měsíců koná testování a následná certifikace největších odborníků. Kdo úspěšně projde certifikačním testem, se oficiálně stává specialistou na Heureku, který dokáže spolehlivě pomoct majitelům e-shopů s nastavením a samotnou inzercí.

Zkouška se skládá ze 45 otázek zaměřených na všechny oblasti Heureky. Například na správné nastavení XML feedu, vyhodnocování inzerce, párování a mnoho dalších záludností. Specialistou Heureky se nakonec stane pouze ten uchazeč, který má v testu více než 80 % správných odpovědí.

Specialista se může se pyšnit slušivým odznáčkem. Mimo to je zařazen do veřejného seznamu certifikovaných, čímž oficiálně prokazuje svou odbornost. Každý certifikovaný má na stránkách vytvořen svůj profil s kontaktními údaji, takže se na něj může kdokoliv obrátit. Získaným certifikátem se může honosit pouze člověk, který zkoušku složil. Certifikát proto automaticky nespadá pod agenturu, v níž pracuje. Navíc má omezenou platnost 24 měsíců. Pro udržení certifikace je tedy nezbytné „nezakrnět“ a neustále se rozvíjet, všímat si trendů a novinek na Heurece.

Další test se uskuteční za půl roku, takže máte stále dostatek času se dovzdělat a stát se Heureka specialistou taky. Troufnete si na to?

Aby vám čekání na další termín testu rychleji utíkalo, doporučujeme přípravný kurz. Ten vede Petra Mikulášková, konzultantka a odborná lektorka, která ví, „Jak vytvořit úspěšný a výdělečný obchod“.

Kompletní seznam všech specialistů je dostupný na Heureka certifikace

 

BiddingTools Heureka.cz/sk

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě