E-shop víkend 2016 – vystřízlivění

Šárka Dzidová

 

Přinášíme střízlivý pohled na skvělý E-shop víkend 2016 a naše víkendové vzlety a pády.

Příprava a cesta do neznáma

„Máte všichni vizitky? A firemní trička?“ slyšeli jsme od naší markeťačky Adél před odjezdem snad stokrát. „A máme alkohol?“ ozval se obchoďák Pepa. Každý má prostě jiné priority. Prioritou číslo jedna bylo ale dojet včas, ubytovat se a řádně se připravit na sobotu.

Den D – sobota

Jako správní „hujeři“ jsme se na place objevili jako jedni z prvních ještě před snídaní. Stánek byl přichystán, akce mohla začít! V parný sobotní den jsme nevinné oběti lákali do našeho stánku na osvěžení v podobě mlhového větráku. Jakmile byla kořist lapena do spárů našich obchoďáků, už se jen tak nevyvlíkla.

V rámci akce se účastníci mohli zapojit do soutěže TOP sběrač. Úkol pro sběrače zněl na našem BiddingTools stanovišti jasně… Soutěžící se museli posilnit panáčkem něčeho ostřejšího a pak správně naladěni zapózovat v připraveném fotokoutku. Panáky jsme chytře vyměňovali za vizitky, takže jsme během dne nasbírali mnoho zajímavých kontaktů. To víte, byznys je byznys.

Ale nebylo to jen o prodeji. Jako mladý a informací chtivý tým jsme se s nadšením vzdělávali na workshopech a přednáškách. Spousta informací pro nás byla přínosem a už se těšíme, až je použijeme v praxi.

Chybami se člověk učí…

Buďme upřímní, ne vše se nám povedlo. Nelehký úkol přednášet před plným sálem asi 150 profíků nakonec Rosťovi trochu přerostl přes hlavu. Ale chybami se člověk učí… Vyzkoušeli jsme si, jaké je to přednášet a předávat (doufejme) užitečné informace, a už teď na sobě makáme, aby další přednášky byly na jedničku.

Když to z nás opadlo

Odměnou po náročném dni měla být grilovačka a večerní party. Když jsme se objevili na místě činu, zábava byla v plném proudu, ale taneční parket zel prázdnotou. Světlo do tmy jsme vnesli svítícími party brýlemi, za které nám účastníci div neurvali ruce. Akce se během chvilky doslova rozsvítila a s heslem „BiddingTools“ na ústech jsme ovládli taneční parket. Brzy se přidaly další a další skupinky tanečníků a zábava se protáhla až do brzkých ranních hodin.

Rozjezdy pro hvězdy

Nedělní rozjezd byl trošku ospalejší, zejména pro hvězdy sobotního parketu. Ke snídani se strávníci trousili pomalu a s opatrností. Nedokážeme si úplně vysvětlit proč. Mlhavé vzpomínky vyvolávaly snad jen všudypřítomné nálepky I ♥ Biddingtools.

Každopádně byl letošní E-shop víkend organizačně i obsahově na jedničku a my jsme si ho moc užili. Co vy?

 

BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě