BiddingTools rozšiřuje svou působnost: Vyšší obraty e-shopů i na Slovensku!

Krystian Szynder

 

Po úspěšném tahu v České republice, kde se za necelé dva roky stal BiddingTools nezbytnou součástí života mnoha e-shopů, putuje konat dobro i na Slovensko. Tamní e-shopy se tak mohou těšit na nového partnera, který svými funkcemi pomáhá zvyšovat počet návštěv, objednávek a dosahovat větší efektivity prodeje.

Slovensko, jen se těš!

V České republice BiddingTools pomáhá mnoha e-shopům zvyšovat celoroční obraty v řádu desítek procent a snižovat podíl nákladů na obratu. Teď se chce o své dovednosti podělit i se slovenskými e- shopaři.

Heureka.sk je dominantní zbožový srovnávač a nákupní průvodce na Slovensku, který radí při výběru zboží. Pouze registrace k této službě ale nestačí. Chcete být o krok napřed před konkurencí? Pojďme spojit síly.

Co vlastně BiddingTools umí?

Správným nastavením zbožových srovnávačů a funkcí automatického biddování vám BiddingTools přivede více zákazníků. Produkty ve vašem e-shopu správně napáruje, upraví XML feed a nastaví klientský účet tak, aby byl váš e-shop úspěšnější a více vydělával. (Více o našich službách čtěte na webu.)

Proč nebiddovat ručně?

Zezačátku jsme to tak dělali taky, jenže… Stejně jako vy, i konkurence neustále mění nabídky ceny za proklik, rozšiřuje produktové řady, upravuje strategie a snaží se o udržení nebo dosažení lepších pozic.

Nedá se sedět za klávesnicí 24h denně, pozorovat každého konkurenta a přizpůsobovat se. Nejste roboti. Od toho je tu BiddingTools. Nikdo ho neunaví, nespí a hlídá, aby vše fungovalo tak, jak má.

 

BiddingTools

Newsletter

KONTAKT

+420 800 77 99 77
PO – PÁ: 8:00 – 16:00

info@trayto.com

ADRESA

trayto a.s.
Janáčkova 3277/22a
702 00 Ostrava
Ukázat na mapě